Main Destinations

+51 963 748 762 | info@peruexperience.com

ABOUT US


Our Agency

Vi er to danskere, der elsker Peru. Vi har i mange år boet og rejst i landet på grund af beundring, begejstring og kærlighed. Samtidig har vi stor erfaring og viden om landet, og vi vil gerne tilbyde at dele dette med alle rejsende, der ønsker at opleve Perus mange vidunderlige seværdigheder og begivenheder. Derfor begyndte vi for 7 år siden med rejsebureauet Peru Experience, hvor lokal viden møder et internationalt serviceniveau.

 • Vi organiserer uforglemmelige rundrejser, enkeltprodukter og specifik guideservice i Peru.
 • Vi skræddersyr netop de ture, der passer dig og dine kunder.
 • Vi byder dine kunder velkommen i Peru og sikrer hermed, at dine kunder har en dansk kontakt under deres rejse.

Vores mision

Vi vil levere enestående rejser for alle, der vil opleve Peru. Vi vil give alle vores gæster så glade minder, at de bringer det gode buskab om Peru videre til andre rejsende.

Vores vision

Vi vil give vores gæster uforglemmelig rejseoplevelser og dermed bidrage til at gøre Peru til den bedste og mest attraktive rejsedestination i Sydamerika.

Hvem er vi

Peru Experience er drevet af danskerne Carsten Korch og Morten Bruun Jensen, begge bosiddende i Lima, Peru.

Carsten har siden 1990 rejst rundt i Peru, og i 2003 bosatte han sig i landet med sin peruanske kone og to dansk-peruanske sønner. Carsten har gennem flere år arbejdet inden for turist- og hotelbranchen i Danmark. (Startour, Aventours, Radisson SAS). Derudover har han været international marketingdirketør for PolyGram Records (i dag Universal Music). Siden 1999 har han været selvstændig entreprenør og startet Peru Experience og www.livinginPeru.com, som i dag er den største engelsksprogede nyhedsportal i Peru.

Morten arbejdede i 2007 som udsendt guide for Jysk Rejsebureau i Peru, hvortil han ofte er kommet tilbage, indtil han i 2010 bosatte sig i landet. I mellemtiden har han blandt andet arbejdet som gymnasielærer. Morten er cand.mag i spansk sprog og kultur fra Aarhus Universitet.

Peru Experiences historie

 • Vi udspringer af nyhedsportalen www.livinginPeru.com, som med mere end tolv års virke har indsamlet og publiceret et væld af rejseinformation om Peru. Via denne portal har vi opbygget høj troværdighed og en stor kontaktflade til læsere og brugere fra nær og fjern.
 • Vi har i dag ca. 250.000 unikke besøgende om måneden, og flere end 36.000 abonnenter modtager vores ugentlige nyhedsbrev.
 • Portalen indeholder flere end 100.000 artikler om Peru, og vi har selv skrevet og redigeret hundredvis af rejseartikler. Vi har herigennem lært alle hjørner af Peru at kende og fået stor detailviden om rejsemål i Peru.
 • Vi har i løbet af årene udgivet fire bøger om Peru:

Første bog hedder “101 reasons to be proud of Peru”:

Bogen, der beskriver de 101 vigtigste grunde til at være stolt af Peru, er udgivet på baggrund af materiale indsamlet fra vores online-læsere af livinginPeru.com. Den omhandler såvel byer og historiske steder som personligheder, mad og traditioner. Det er en sand lille opdagelsesrejse ind i den peruanske sjæl, og med dens 136 siders tekster og billeder er den samtidig overskuelig og bekvem at have med på rejsen til Peru.

Anden bog hedder “Do Peru – 101 things to experience”:

Denne elektroniske guidebog opruller de sjoveste, mest interessante og mest unikke ting, man kan foretage sig i Peru. Bogen er interaktiv, og man kan således springe frem og tilbage mellem artikler om de relaterede emner.

“Do Peru – 101 experiences” er en emneopbygget turistguide, der gør det lettere at prioritere sine oplevelser under opholdet i Peru. Vi sender dig gerne en elektronisk udgave af denne rejseguide, hvis du skulle have interesse i det. Bestil venligst via mbj@peruexperience.com.

Tredje bog hedder “101 reasons to be proud of Moquegua”:

På baggrund af de tidligere udgivede bøger bestilte mineselskabet Anglo American i 2011 en bog, der skulle promovere regionen Moquecua i det sydlige Peru. Det resulterede i udgivelsen af en bog om den egnens seværdigheder, traditioner og kulinariske specialiteter.

Fjerde bog hedder “101 reasons to be proud of Callao”:

I 2012 var det APM Terminal’s tur til at sætte sig på landkortet, og sammen med Carsten besøgte de alle hjørner af Callao regionen, hvor Peru’s største havn ligger. Hverken mange af de lokale eller turisterne som hver dag lander i Callao, kendte til flere af de opdagelse der blev gjort med bogen blev til. Nu er der ingen der er i tvivl om, at Callao har mere at byde på end de fleste destinationer i Peru.

Vores lokale viden giver tilfredse kunder

At være to danskere bosiddende i Peru giver os nogle åbenlyse fordele i forhold til at arrangere og udvikle unikke rejser, idet vi dagligt har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i landet:

 • Vi er altid på omgangshøjde med den lokale udvikling, og vi kan løse problemerne hurtigt – og ofte før de bliver til problemer.
 • Vi kender og forstår danskernes rejseønsker og -behov.
 • Vi tilbyder vores kunder den bedste kundeservice og højeste sikkerhed under rejsen.
 • Vores målsætning er ikke blot at opfylde, men at overgå kundernes forventninger til deres rejse i Peru.
 • Vores ture er tilpasset de lokale samfund, og vi har den største respekt for de mennesker og kulturer, hvor vi opererer.

Vores produktudvikling gør os attraktive

Vi tilbyder alle de klassiske rejsemål i Peru, men vi forsøger altid at forny os, så vi kan skabe de helt unikke og uforglemmelige rejseoplevelser for vores gæster:

 • I 2011 organiserede vi verdens længste Raft Race på Amazonfloden, hvor ca. 300 personer deltog. En spektakulær og yderst attraktiv begivenhed, der tiltrækker mennesker fra hele verden. En begivenhed, der vokser hvert år.
 • I fremtiden er det målsætningen at organisere et officielt marathonløb på Inkastien. Vi har allerede sikret os rettighederne, men er i dialog med de lokale myndigheder om den optimale afvikling af løbet.
 • Andre af vores unikke ture indebærer: golfture ved Amazonfloden og gastronomiske ture i Lima og Cusco. Peru er blevet berømt for sit fussionskøkken, som hvert år bliver stadig mere populært, og i dag er det mest spændende køkken i Sydamerika. Vi oplever allerede, at turister kommer til Peru i privatfly for at nyde en kulinarisk weekend.
 • Vi inspirerer vores rejsende via planlagt rejse-tv via LivinginPeru.com, travelblogs og event- kalendere.

Vi har kontakterne – de rigtige kontakter

Vi arbejder tæt sammen med de mest kompetente organisationer og mennesker i Peru, hvilket sikrer en optimal organisering af vores ture samt stor troværdighed til vores projekter og produktudvikling:

 • Vi arbejder sammen med CANATUR og PromPeru, Perus officielle turistorganisationer, som vi har stærke bånd til. I fællesskab med dem har vi i årenes løb udbredt kendtskabet om Peru og inspireret tusindvis af mennesker til at besøge Peru.
 • Vi arbejder sammen med andre erfarne og dygtige underleverandører i Peru, som er nøje udvalgt efter mange års erfaring med det lokale turistmarked.

Besøg os

Vi håber, at du har fået et godt indblik i vores rejsebureau og er blevet inspireret til en rundtur på vores hjemmeside. Ligeledes håber vi, at du har lyst til at kontakte os for at høre nærmere om vores tilbud til netop dig og dine kunder.

Vi kan kontaktes på følgende mail og telefon:

Carsten Korch: ck@peruexperience.com (0051-997 914 233), skype: carstenkorch

Morten Bruun Jensen: mbj@peruexperience.com (0051-963 748 762), skype: mortenbruun76